Golf på Costa Blanca med Tommy Torsvik - Las Rejas

Tekst: Tommy Torsvik
For en glad amatørgolfer er Costa Blanca et eldorado å boltre seg i! Solfylte og varme dager, grønne golfbaner hele året og hyggelige priser i forhold til i Norge. Hvis du fortsatt ikke har fått ut fingeren og begynt med golf så må du ikke fortvile. Nå er vi straks ferdig med høstens golfkurs og jeg kan trygt si at kursdeltakerne, som holder på nå, har blitt bitt av golfbasillen! Rett over nyttår starter jeg opp igjen med et nytt VTG-kurs (veien til golf). Du kan selv velge om du vil ta kurset på formiddager eller ettermiddager. Det er ingen møteplikt og kurset passer derfor like bra for de som er borte noen uker i forbindelse med arbeid i Norge, eller andre gjøremål. Det eneste du vil angre på når du begynnere å treffe ballen er at du skulle begynt med golf for leeeenge siden!;-)
For allerede etablerte golfere så arrangeres det også mange golfturer til Costa Blanca. Jeg har snakket med og sjekket ut de fleste golfressortene i området og har derfor fått en bra oversikt over hva som kan passe for de ulike gruppene. Bo i Spania kommer til å ha noe på hjemmesiden sin under temareiser og her kan du etter hvert lese mer om ulike golfbaner og golfressorts her på solkysten. I denne forbindelse vil vi også lage en reportasje med en subjektiv mening om de ulike banene som vi har prøvd ut.

Vi som bor her nede fast kan enkelt hive oss rundt og invitere venner med på en runde golf, akkurat som vi gjør det hjemme på sommeren.

LAS REJAS

Las Rejas/Poniente golf er en fin liten pitch og put bane som passer veldig fint for nybegynnere blant annet. Det er her vi holder til når vi har golfkurs og det er alltid god plass og hyggelig bevertning. De har en driving range som er ca. 140 meter lang og en 9-hulls golfbane. De 9 hullene på banen varierer mellom 80-120 meter. Banen er godt stelt og vi går rundt i veldig fine omgivelser. Det er en del nybegynnere som spiller på banen og det er ikke alltid de er flinke til å slippe igjennom raskere grupper som kommer bak. Dette kan gjøre at vi av og til må vente litt når vi kommer til neste tee. Greenfee varierer fra 10-20 euro alt etter når på døgnet og om du vil spille 1 eller 2 runder.

Kommentarer

Finn flere eiendommer på boispania.com