Golf på Costa Blanca med Tommy Torsvik

Tekst: Tommy Torsvik
Mitt navn er Tommy Pettersson Torsvik og jeg kommer til å skrive om golf i de neste utgavene av dette magasinet. I denne utgaven skriver jeg kun om de nyoppstartede golftilbudene som jeg har satt i gang.
Jeg har de siste 5 årene jobbet som daglig leder i Molde Golfklubb, noe jeg fortsatt gjør i en redusert stilling. I tillegg til administrativt ansvar i golfklubben, har jeg jobbet som golftrener for barn og ungdom og hjulpet til med golfkurs for voksne. Som utdannet pedagog og veldig golfinteressert, så føler jeg meg kvalifisert til å undervise barn, ungdom og nybegynnere i golf.
Golf er faktisk såpass morsomt at dette vil jeg fortsette med her i Spania også. Vi kan trygt si at klimaet i Spania er mer golfvennlig enn i Norge, så det hadde vært tullete å ikke jobbe med golf her. Vi har nå kommet i gang med barnegolf i Albir hver mandag kl. 16.30-17.30. Det tyder på at interessen er stor og at mange barn er nysgjerrige på golf. De fleste barna på treningene så langt har liten eller ingen golferfaring, noe som passer veldig bra. Pro (utdannet golfinstruktør) Miguel Sanchez, Mikkel Antonsen (fersk NM mester U15) og meg selv er trenerteamet.
Det er en del foreldre som også har vist interesse for golfen, derfor vil jeg fra uke 41-50 ha golfkurs på tirsdager (kl.12-14) og torsdager (kl. 16-18). Det første vi skal lære er GOBBS. Vil du vite mer om dette så er du hjertelig velkommen til å bli med på golfkurs.

Kommentarer

Finn flere eiendommer på boispania.com